• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
ledo.jpg
cungu.jpg
mccain.jpg
 

Glasanje

Ocjenite web site
 
Home
DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE 2017

Poštovani prijatelji i kolege,

Obavještavamo Vas da će se naredno DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE koje tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima, održati 20. do 23 aprila 2017. godine u TN Slovenska plaža u Budvi.

Pomenuta manifestacija je prilika da se brojni predstavnici renomiranih hotelskih i ugostiteljskih objekata visoke kategorije takmiče za prestižne nagrade i najveća nacionalna priznanja u svojoj struci.

Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj manifestaciji, gdje će se nadmetati najbolji kuvari, poslastičari, konobari, barmeni i sobarice za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika Državnog prvenstva.
Manifestacija je internacionalnog karaktera i očekujemo, kao i svih ranijih godina, učešće reprezentacija iz cijelog regiona i šire.

 

PROPOZICIJE 2017.

Molimo Vas preuzmete dolje navedene porpozicije i prijave te  ih popunite i najkasnije do 01.04.2017.i pošaljete na email: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli.

Napominjemo da su propozicije i prijavnica u jednom Microsoft Excell fajlu.

  • Propozicije carving  - download
  • Propozicije kategorija G - kuvanje menija - download
  • Propozicije kategorija I (individualno) - hladni ekspoanat - download
  • Propozicije kategorija R - do 23 godine - download
  • 3. Tortijada - Budva 2017 - download
  • Pravilnik za takmičenje u kulinarskoj i poslastičarskoj ARTISTICI - download

 

 
Bosanski dukat 2014
Krajem novembra u odrzan je treći po redu International Sarajevo Gastronomy Festival "Bosanski dukat 2014" na kojem je učešće uzela i crnogorska reprezentacija. I ovoga puta ekipa Udruzenja šefova kuhinja Crne Gore se vratila sa brojnim medaljama i priznanjima, a fotografije govore više o samoj atmosferi festivala.
 
DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE 2014
drzavno-takmicenje2014.jpg
Obavještavamo Vas da će se za vrijeme Sajma turizma, Sajma hrane i Sajma ekologije u Budvi od 26.04.-28.04.2014. godine održati i DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE koje tradicionalno  organizuje Udruženje šefova kuhinja CG zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima
Pomenuta manifestacija je prilika da se brojni predstavnici renomiranih hotelskih i ugostiteljskih objekata visoke kategorije takmiče za prestižne nagrade i najveća nacionalna priznanja u svojoj struci.
Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj manifestaciji, gdje će se nadmetati najbolji crnogorski kuvari, poslastičari, konobari, barmeni i sobarice za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika državnog prvenstva.
Osim domaćih ekipa, učešće su potvrdile i ekipe iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Turske, Grčke, Rusije i drugih zemalja.
 

NAPOMENA: Za sve inostrane timove osim takmičara R i G kategorije, bi bilo poželjno da izvuku jednu podkategoriju iz kategorije ekipnog takmičenja. Domaćini će obezbijediti sve potrebne uslove za nacionalne timove koji žele da urade trening za pripremu reprezentacije za Svetski kup u Luksemburgu, 2014. godine. Molimo Vas da prijave sa svim zahtjevima šaljete na sledeću adresu:   Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli. najkasnije do 01.04.2014.

 

NOTE: All foreign tems except participants R i G category, should take one subcategory from SP Category.Organizor provides all necessary conditions to national tems who wish to make preparation for representation trening for World Cup in Luxemburg, 2014. Each country should give its jury memeber for competition. Aplications and requests shoul be addressed to Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je vidjeli. no later then 01.04.2014.

 

PROGRAM TAKMIČENJA - PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA G – PDF
PROPOZICIJE ZA EKIPNO TAKMICENJE – PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA R - DO 23 GODINE – PDF
PROPOZICIJE KATEGORIJA SP – PDF
PROPOZICIJE ZA TAKMICENJE KARVING UZIVO – PDF

 

PROGRAM – PDF
CATEGORY FOR TEAM COMPETITION – PDF
PROPOSITION- CATEGORY R – PDF
PROPOSITION FOR CURVING COMPETITION – PDF
PROPOSITION SP CATEGORY – PDF
PROPOSITIONS- CATEGORY G - PDF
 
SKUPŠTINA UDRUŽENJA ŠEFOVA KUHINJA CG
Ponedeljak : 16.12.2013 u 10:30
 
DNEVNI RED:
 
-       Otvaranje Skupštine, g-din Vuko Mitrović Predsjednik Udruženja
-       Upoznavanje sa ostvarenim rezultatima u prošloj godini, sekretar Udruženja Bogdan Ktrsmanović
-       Planovi aktivnosti Udruženja za narednu godinu, Selektor Reprezentacije Dušan Mitrović
-       Imenovanje Branka Medigovića za savetnika Upravnog odbora za finansije
-       Imenovanje Emine Ćirlije za predsjednicu žena u WAKS-u
-       Razno
-       Koktel za sve učesnike
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 5 of 22